Navigation

Telefoon: 023 - 55 15 489

COMMUNICATIE

Wist je dat… een visitekaartje je kan helpen om de ander beter te verstaan?

Je kunt pas goed communiceren als je zeker bent over je gehoorverlies. Met praktische kennis en handige hulpmiddelen kun je nieuwe mogelijkheden gaan verkennen.

Je leert anderen te laten weten wat je nodig hebt.
Dit doe je natuurlijk al, maar dit kan vaak veel doortastender en concreter.
Jij bent de sleutel voor de soepele communicatie.

We nemen door welke stijl je hebt, of deze je nog bevalt en hoe je open kunt communiceren. Hoe je samen kunt werken met anderen om ontspannen te kunenen luisteren en verstaan.
Welke manieren heb jij om samen te werken aan optimale communicatie. Hoe concreet zijn jouw spelregels? Dit wederzijdse proces ontstaat door zelf het probleem en de oplossingen die je ontdekt op tafel te leggen.

Ik leer je handige en leuke tools om samen met anderen afspraken te maken. Vaak zijn het juist een paar eenvoudige vuistregels die je werk al een stuk meer ontspannen kunnen maken. Ik kan daarbij putten uit mijn eigen ervaring.

Volgens mijn eigen audiogram zou ik mijn werk helemaal niet kunnen doen. Door open en concreet te zijn en gebruik te maken van kennis en mogelijkheden creëer ik een situatie die optimaal is voor mijn gehoorverlies.

De professional leert hoe hij of zij een optimale situatie kan faciliteren voor degene met gehoorverlies. Welke factoren van invloed zijn op de communicatie. Hoe degene met gehoorverlies zelf aangesproken kan worden om samen te werken aan een betere communicatie. Ik weet hoe dat kan en ik help je jouw organisatie, en degene met gehoorverlies, met de juiste expertise in beweging te krijgen.