Navigation

Telefoon: 023 - 55 15 489

Testimonials

Ik heb veel geleerd bij de mooie en warme begeleiding van Wendelina!

Ik draag al jaren gehoorapparaten en ging gewoon maar door met leven.
Totdat ik hulp heb gezocht en bij Wendelina kwam.
Ik heb geleerd dat ik er best verdriet van mag hebben en bij mijn gehoorproblemen mag stilstaan.
Ik heb geleerd dat ik goed voor mezelf moet zorgen.
In mijn werk vond ik het ook lastig als ik tegen dingen aanliep. Wat vertel je wel en niet bij bijvoorbeeld sollicitaties en tegen je collega’s? En hoe blijf ik in mijn kracht? Ik heb geleerd om te kijken naar de (technische) oplossingen en mogelijkheden. Wendelina heeft een kritische blik en neemt je serieus.
Ik zou de begeleiding aan iedereen aanraden. Ik kreeg altijd heel veel energie van de begeleiding!

Loes ter Horst beoordelaar CIZ

Ik ben arbeidsgeschikt!

Ik heb de begeleiding van Wendelina van Hooridee als zeer positief ervaren.
Ik werd plots doof aan een oor en hoorde slecht met mijn andere oor.
Oh ja en ik heb tinnitus op mijn dove oor.

Je hele wereld staat op zijn kop. Door de begeleiding heb ik leren omgaan met mijn gehoorverlies en de tinnitus. Ik sta sterker, meer in mijn eigen kracht, in het leven. Ik heb mijn werk weer kunnen oppakken. Ik heb tips, adviezen gekregen over het gebruik van solo apparatuur.
Mijn wekker hoor ik niet meer als ik mijn gehoorapparaten niet in heb. Hier heb ik nu met behulp van Hooridee een goed hulpmiddel voor geregeld.

Wendelina Timmerman heeft een workshop voor mijn collega’s gegeven. Het is voor hun namelijk ook wennen dat ze nu te maken hebben met een collega die slechthorend is. Dit werd als positief en waardevol ervaren.

Dit jobcoaching traject heb ik erg waardevol gevonden. Ik ben sterker geworden en ja ik ben slechthorend en tel en doe gewoon mee.
Dank je wel voor deze ervaring.

Dorothe Jeugdverpleegkundige

Als behandelcoördinator bij kinderen met een communicatief meervoudige beperking pleit ik ervoor dat communicatie beschikbaar moet worden voor iedereen. Of men nou wel of geen beperking heeft.

Echter, als het ging over wat ik zelf nodig had, vond ik dat lastig aan te geven en van anderen te vragen. In plaats van vragen om hulp, ging ik mezelf aanpassen en overcompenseren met extreme vermoeidheid, boosheid en frustratie tot gevolg. Toen kwam ik bij Wendelina terecht. Ze leerde me hoe ik rust kan creëren, op een waardevolle manier in gesprek kan gaan over wat ik nodig heb en hielp me langzaam maar zeker de opgekropte frustratie te laten gaan.

Het allerbelangrijkste wat Wendelina me geleerd heeft is dat het niet ging om acceptatie van het gehoorverlies zelf, maar alles wat erbij komt kijken om goed te functioneren in een voornamelijk horende maatschappij.

Wendelina helpt je om rust, geduld en liefde te vinden, in en voor jezelf, voor je gehoorverlies en voor je omgeving die je soms gewoon even niet begrijpt (en dat is oké).

Leanne Wolfs

Ik zie mij de resterende vijf jaren van mijn loopbaan goed doorkomen

Het vak van docent wiskunde, kostte me door mijn gehoorverlies de afgelopen jaren meer moeite en energie. De training van Hooridee bracht mij waardevolle bijdragen voor een goede voortzetting van mijn loopbaan.

Door de begeleiding op de werkplek en in Haarlem ben ik me meer bewust geworden van de actieve houding die hierin van me verlangd wordt. Zo ben ik inmiddels zeer open over mijn gehoor naar de leerlingen toe. Hierbij tracht ik hen mee te nemen in een groepsproces, waarbij het belang wordt gevoeld van verstaanbaarheid voor iedereen.

Vijf fraaie en vooral geluiddempende wandpanelen maken dat:
1. De geluiden bij binnenkomst van een volle klas flink verminderd worden.
2. De akoestiek fors verbeterd is.

Ook de leerlingen zijn positief over de resultaten.

Mede als gevolg van deze Hooridee coaching zie ik me de resterende vijf jaar van mijn loopbaan goed doorkomen.

Nico Hauwert

Ik kwam weer in mijn kracht

Het meest waardevolle wat de training bij Hooridee mij heeft gebracht was het verleggen van mijn focus. Terug op positiviteit, op mogelijkheden. Daardoor kwam ik weer in mijn kracht. Het zelf op zoek gaan naar antwoorden, met de steun van Wendelina op de achtergrond, hebben mij sterk en weerbaar gemaakt. Dank je wel, Wendelina, voor alles wat je mij in deze heftige maar leerzame periode hebt geleerd.

Alexandra Antwerpen