Navigation

Telefoon: 023 - 55 15 489

KENNIS

Kennis

Wist je dat? Een audiogram je helpt antwoord te krijgen op je vragen?

Mijn stappenplan begint met een kennismaking.
Ik maak kennis met jou en ga op basis van je audiogram in op je eigen vragen, mogelijkheden en beperkingen.  Als professional en kennisbron wijs ik je de weg naar informatie en creatieve oplossingen. Hierdoor leer je kennis bruikbaar te maken, waardoor je zelf je leven met gehoorverlies beter kunt regelen.

Door op basis van kennis werk te maken van je gehoorverlies, zul je merken dat de puzzelstukjes gaan samenvallen en je leven en carrière een nieuwe wending krijgen.
Kennis helpt je een beter te begrip te krijgen van je gehoorverlies en daardoor een hernieuwde grip op je leven.

Werk maken van gehoorverlies is iets maken van je leven – er kan meer dan je denkt. Je leert wat je voor je zelf kunt doen en ook hoe je daar samen met anderen aan kunt werken.

De professional  leert de medewerker met gehoorverlies beter te begrijpen en deze aan te spreken op de mogelijkheden. Je leert wat je voor de ander kunt doen om de productiviteit in je bedrijf of je organisatie te vergroten.

Mijn ideaal is dat mensen elkaar op basis van gedeelde kennis aanspreken en leren verstaan en samen kiezen voor de best passende oplossingen.

Hooridee in de vakbladen

Als ervaringsdeskundige word ik ook vaak gevraagd om mijn expertise te delen in vakbladen. Klik op onderstaande links om mijn artikelen te lezen.

Early magazine 1
Early magazine 2
Early magazine 3
Early magazine 4
Lees hier Wendelina’s column in de Early magazine 2019 lente editie – #DURFTEVRAGEN
Lees hier Wendelina’s column in de Early magazine 2019 zomer editie – WE LUISTEREN NU WEL NAAR ELKAAR
Lees hier Wendelina’s column in de Early magazine 2019 herfts editie – BRAND!