Navigation

Telefoon: 023 - 55 15 489

ONTSPANNING

Wist je dat…. kennis, techniek en spelregels veel spanning wegnemen bij het luisteren?

Werken aan gehoorverlies kost inspanning, maar levert extra energie en rust op.

Door ontspannen met je gehoorverlies om te gaan – geholpen door kennis, techniek en optimale communicatie – heb je minder energie nodig om te luisteren. Hoe meer je leert, hoe meer energie je krijgt.

Het blijft wel een uitdaging om werk te maken van je gehoorverlies. Ik weet uit ervaring dat gehoorverlies altijd speelt; je bent altijd actief en aan het werk om te kunnen verstaan. Zeker in deze wereld waarin veel draait om communicatie.

Het is daarom cruciaal en heerlijk om zo nu en dan te kunnen ontspannen.
Welke manieren ken je al en welke pas je toe? Hoe gebruik jij je zintuigen om zelf bij te tanken? Wat vertelt je lijf dat goed voor je is?
Mijn professie is hoe je kunt luisteren naar je eigen lichaam en deze informatie kunt gebruiken voor een gezonde energiebalans. Ik leer je achter jouw manier te komen om jezelf rust te geven.

Met een complete toolkit lekt er geen energie meer weg, kun je losjes luisteren en weet je jouw gereedschap te vinden om in iedere -werk- situatie jouw maatregelen te nemen.

De professional leer ik hoe het komt dat mensen met gehoorverlies topsport bedrijven met hun ogen en hun bewustzijn; dat ze bezig zijn om dat wat ze niet optimaal horen te reconstrueren tot zinnige informatie. Door de juiste tools en een goede afwisseling van in- en ontspannen  kan er een goede werk-balans georganiseerd worden. De professional kan leren hoe bij te dragen aan een optimaal werkklimaat voor medewerkers met gehoorverlies.