Navigation

Telefoon: 023 - 55 15 489

VIB Award

Voor de eerste keer is de regionale VIB Award uitgereikt voor de meest vrouwelijke ondernemer 2006. In een spannende eindstrijd gisteravond heeft Wendelina Timmerman van het Haarlemse bedrijf Hooridee de titel gewonnen. De beoordeling werd niet door een vakjury gedaan, maar door de aanwezige leden en gasten bij de eindejaarsbijeenkomst 2006 van Vrouw In Bedrijf Haarlem.

Hooridee wordt voorgedragen voor de VIB award door Marianne Waling – Huijsen met deze mooie woorden:
Ik stel mij voor dat Wendelina in de loop van haar leven veel ervaringen heeft opgedaan met haar slechthorendheid. Zij heeft daarbij bedacht dat het goed is om hier meer aandacht voor te vragen en de juiste en goede voorlichting over te geven. Zij weet hoe helpend het is als mensen in de omgeving van slechthorenden en doven begrijpen wat het betekend om niet goed te kunnen horen. Zij is zelf aan de slag gegaan rondom de lancune die zij ervaren heeft.

Vanuit eigen (pijnlijke) ervaringen je kracht ontwikkelen, vind ik typisch vrouwelijk.
De combinatie maken van je levenservaring met je vakgebieden en dan op dat kruispunt zelf aan de slag gaan, vind ik erg krachtig. Zij gaat voor de inhoud, voor die punten die er werkelijk toe doen en heeft daarmee een vorm weten te vinden voor wat zij ziet dat noodzakelijk is.