Een aansprekend hoorbeleid voor je bedrijf

Herken je dit?

Wat opvalt bij de organisaties die om hulp vragen bij het maken van hoorbeleid is dat zij vitaliteit, duurzaamheid en toegankelijkheid specifiek voor gehoorverlies praktisch en concreet waar willen maken.

Er zijn vragen, obstakels en er is gemis aan kennis. Medewerkers komen met vragen over vergoedingen en hoorhulpmiddelen.

Hoe kun je dit aanpakken?

HR, Arbo en preventiemedewerkers geven aan te weinig te weten over oplossingen voor vitaal werken met gehoorverlies, zij missen de kennis om medewerkers te faciliteren en te ondersteunen.

Bovenstaand fragment is uit de presentatie op een Audidakt-congres voor 500 hoorprofessionals

WIJ HELPEN JE BIJ HOORBELEID

  • Je wilt een stappenplan en een structuur uitrollen binnen de hele organisatie, voor goed verstaan, creatieve communicatie, soepele samenwerking en de nieuwste techniek, zodat iedereen zich als een vis in het water voelt met gehoorverlies en weet wat werkt, beschikbaar is en mogelijk is.
  • Je wilt een expert met meer dan 20 jaar ervaring heeft met het bouwen aan het raamwerk binnen organisaties waar iedereen enthousiast van wordt.
  • Je wilt een uniek aanbod waarmee je iedereen zich als een vis in het water voelt en weet wat werkt, beschikbaar is en mogelijk is samenwerken met gehoorverlies.
  • Je wilt inspirerende werkvormen en handvatten voor met inspiratie voor optimale communicatie, goed verstaan en kennisoverdracht om iedereen te verbinden.

E-MAIL VOOR EEN ONLINE AFSPRAAK
VOOR EEN VERNIEUWEND AANBOD

We zetten je vragen en wat je wilt bereiken op een rij.

Aan de hand daarvan maak ik concreet hoe we samen kunnen werken, want er kan zo is mijn ervaring zoveel meer dan je denkt.

Wat zeggen onze klanten?

Geslaagd stappenplan

Je hebt onze verwachting overtroffen!

Meryem Bakirham en Frans van de Top, Inclusie Desk Rabobank
Inventarisatie

Jouw inventarisatie geeft ons aanknopingspunten en helpt ons op weg om zaken die van belang zijn om medewerkers met gehoorverlies te ondersteunen, aan te pakken. Dank je wel voor jouw inzet en expertise

Tineke Rengers , Gemeente Emmen
Durf, lef maar ook zelfreflectie

Door de workshops van Wendelina bij de Provincie Utrecht voelen de Collega’s zich gehoord en gesteund.

Collega’s neem vooral mee dat ze niet alleen zijn, voelen zich uitgenodigd om te kijken wat er allemaal juist wel mogelijk is!

Denk aan schrijftolk, positie in overlegzaal kiezen, slechthorendheid benoemen en aandacht ervoor vragen.

Vragen durven stellen welke hulpmiddelen beschikbaar zijn. Samen ervaringen uitwisselen. Durf, lef maar ook zelfreflectie.

Verbreken van de stilte voor inclusie.

Helga Braamskamp-Bentvelzen, Arbo coördinator bij de Provincie Utrecht

Gratis download: gehoorverlies op de werkvloer

RICHTLIJN

De Richtlijn “Gehoorverlies op de werkvloer” is voor iedereen die aan de slag wil met tips en tools voor omgaan met gehoorverlies op de werkvloer.

Meld je aan voor de Hooridee Nieuwsbrief en u ontvangt het gratis.

Preview gedeelte eBook

Richtlijn: Gehoorverlies op de werkvloer:

Wilt je direct meer informatie?

Mail naar info@hooridee.nl of bel ons op nummer 06 52630513.