Navigation

Telefoon: 023 - 55 15 489

TECHNIEK

Wist je dat… extra techniek het verstaan in lastige luistersituaties kan vergemakkelijken?

De techniek kan je leren jezelf beter te helpen. Toptechniek verruimt je wereld, verbreedt je kansen en biedt vitaliteit.

Er zijn hooroplossingen verkrijgbaar die het mogelijk maken beter te verstaan en ontspannender om te gaan met je gehoorverlies. We maken samen een inventarisatie van de opties en mogelijkheden. Als je al spullen hebt, nemen we door hoe je er optimaal gebruik van kan maken. Als ervaringsdeskundige kan ik je helpen jouw gehoormiddelen beter te gebruiken en je kennis te laten maken met de nieuwste technieken.

De huidige stand van de techniek maakt het mogelijk meer te kunnen dan je denkt. Zijn je hoorapparaten optimaal ingeregeld? Ken je mogelijkheden om makkelijker te vergaderen?
Als je weet welke techniek voor jou goed werkt en als je de verschillende opties hebt kunnen uitproberen, kun je kiezen op welke manieren jij je luistercomfort kan organiseren.

Als de techniek goed in orde is en je voldoende geëquipeerd bent, creëer je een basis voor adequate communicatie.

De professional leert een scala aan technische hulpmiddelen kennen en is in staat zijn of haar organisatie goed te adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de apparatuur. Hij/zij ontdekt ook dat een investering in techniek de productiviteit van medewerkers aanzienlijk kan verbeteren.